Malacsütés, bográcsozás szobrokkal

A Régi Idők Udvara Skanzen és étterem saját, egyedi tervezésû bogrács tartó szobraival vállalja kitelepüléseken, kerti partikon,falunapokon , céges rendezvényeken bográcsos ételek elkészítését, illetve malacok sütését nyárson, fa tüzeléssel. Egyedi megjelenésû installációnk biztosítja hogy a rendezvényeinken magas színvonalú látványosság mellett egyedi fûszerezésû ételeink is elkápráztassák a vendégeket. Mindezek mellé természetes , hogy saját pékünk süti mobil kemencében a kenyereket, igény esetén a pogácsákat, langallót( töki pompos), de a réteseket is szívesen ajánljuk. Bográcsban 500 fő kiszolgálására vagyunk képesek, malacból 6 darabot tudunk egyszerre sütni 25-30 kg os méretben. Malacaink egyedi ízét a fûszerezésünk, illetve a fa füstje által felszabaduló aromák, és némi titok adják. Kenyereink, kapros, sokmagos, rozslisztes és olivás kivitelben is kérhetőek. Pogácsákat készítünk káposztás, tepertős, kapros, sajtos ,és túrós ízesítéssel is.

Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany Látvány malacsütés-bográcsolás Tihany

A szolgáltatás tovább bővíthető füstölt pisztránggal, ez szintén látvány füstölőnkben készül, mely mobilitása révén bárhol felállítható, csak 220 V ra van szükség. A pácolt halak füstölése kb egy órát vesz igénybe, ezt szintén házi kenyérrel kínáljuk, csemege, vagy kovászos uborkával.

Mindezek mellé a bográcsos ételekhez, és a halakhoz csapra vert házi sört adunk, melynek íze magáért beszél.

Kérje egyénre szabott ajánlatunkat.

Telefon: +36 70 284 67 05
E-mail: keklev@t-online.hu
Web: www.tihanyinfo.com

Kitelepülés, malacsütés, ökörsütés, bográcsos ételek, gasztro rendezvények, kemencés ételek, kemencés pékség, házi kenyér, céges rendezvények, gasztro partyk, programszervezés, rendezvényszervezés, látvány malacsütés, látvány kitelepülés.

A Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem búbos kemencéjében szívesen sütünk ropogós kismalacot nem csak szilveszterre. Az év bármely szakában vállaljuk a malacsütést akár elvitelre is. Ha igénylik szakácsunk a helyszínen szervírozza a napokig pácolt, majd a kemence által speciális ízû malackát. Csoportoknak több darab megsütése is lehetséges. A malac sütést disznótoros ebéddel, vacsorával is kínáljuk. A malacok súlya 10-15 kg.

Vállalunk disznóvágásokat is általában novembertől márciusig.

Galéria a malacsütésről:

Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában Malacsütés a Régi Idők Udavában
Régi Idők Udvara

Szilvesztertől szilveszterig számos programmal várjuk Önt Tihanyban! Tekintse meg a szállásokat!