Kapcsolat

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Programjaink Tihanyban

Ez alá a menüpont alá gyûjtöttük csokorba a "Régi Idők Udvara" Skanzen & Étterem, azaz a mi szervezésünkben kínált programokat, azzal a céllal, hogy a Tihanyba érkező látogatók, turisták, vagy a faluban programokat rendezvényhelyszínt kereső emberek teljesebb képet kaphassanak a lehetőségekről, és már elindulás előtt kirajzolódjon az elképzelésük. Ezek a programok egész éven át publikusak maradnak, akkor is, ha már dátum szerint nem aktuálisak. Azért, hogy a legközelebbi tihanyi üdülésük, céges rendezvényük, incentív útjuk, vagy tihanyi rendezvényszervezésük előtt tervezhessenek velünk, és tihanyi programjainkkal. Van néhány olyan program, mint például május elején a kalácsfonás, vagy a novemberre tervezett tihanyi tollfosztás, amiből hagyományt szeretnénk teremteni.

Utazásszervezők, utazási irodák, céges rendezvények, családi rendezvények, üzleti megbeszélések, üzleti utak tervezésénél, illetve mikor a külföldi partnernek, vendégnek reprezentálni kell a magyar gasztronómiát, és kultúrát, jó támpontot, ötletet adhatnak az oldalon megtalálható programok. Szívesen fogadunk, és vállalunk minden újszerû kezdeményezést, felkérést, amelynek megvalósításához Tihanyt tartják méltó helyszínnek, hiszen itt otthon vagyunk, ismerjük a természet minden zegzugát, "képben " vagyunk kulturális életében, ismerjük majd ezeréves történelmét.

Ez alatt a menüpont alatt folyamatosan kerülnek feltöltésre az év végéig az általunk, és a népi hagyományok által megálmodott programok, események, jelezve ezzel, hogy ezek a rendezvények minden évben megtartásra kerülnek.

Az általunk szervezett programokat lehetőség szerint, és ha mód van rá, összehangoljuk a Tihanyi mûvelődési ház, a Polgármesteri Hivatal, a Tihanyi Turisztikai Egyesület, és az egyéb civil szerveződések által szervezett programokkal.

Arra törekszünk, hogy az általunk annyira szeretett és megbecsült Tihanyt népszerûsítsük, jó hírnevét tovább emeljük, kulturális életét élénkítsük, és összefogva a helyiekkel, valamint az előremutató kezdeményezésekben érdekelt emberekkel, annak vonzerejét növeljük.

Ezért keressük azokat a programgazdákat, ötleteket, elképzeléseket, fellépőket, akik ebben tevékenyen tudnak segíteni. Kiemelten segítjük, és lehetőséget biztosítunk a népi kultúrkör témaköréből érkező fellépőknek, hogy udvarunkban bemutatkozzanak.

Reméljük, hogy az általunk kínált programok közt találnak maguknak megfelelőt, és így a balatoni, vagy tihanyi nyaralásukat tartalmasabbá tehetjük.

Tekintse meg Tihany nevezetességeit! Szeretettel várjuk éttermünkben és kávézónkban is!