Kapcsolat

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Hosszú hétvége Tihanyban

Jöjjön hosszú hétvégére Balaton legszebb vidékére, Tihanyba! Ismerje meg családjával, barátaival Észak-Balaton nevezetességeit, járják végig Tihany borútjai t, töltsenek egy aktív pihenést családias, modern apartmanjainkban, egyen helyi ételeket éttermünkben! Pincetúra, marhapörkölt főzés, gyógyító pálinkák és eredeti házias ételek!

Választhatók 4+1 személyes 2 szobás, konyharészes, tusolós, illetve 2+1 szobás konyharészes tusolós modernül berendezett apartmanok.

A programokat minden hétvégén indítjuk. Igény szerint hétközben is vállaljuk a fenti programot.

Kedvcsinálóként olvassa el részletes hosszú hétvégére szól programunkat!

Hosszú hétvége Tihanyban

Szilveszter Tihanyban

Hétvégék a vörösbor és a marhapörkölt jegyében

Baráti társaságoknak kínáljuk szolgáltatásunkat egy kellemes tihanyi hétvége keretében, ahol lovaskocsival meglátogatjuk a tihanyi borosgazdákat, megkóstoljuk boraikat, ehetnek egy hamisítatlan bográcsos marhapörköltet. Skanzenudvarunkban a zenéről harmonikásunk gondoskodik. Modern apartmanjainkban alhatják ki a bormustra fáradalmait.

A programot mininmum 8 fő esetén indítjuk. Ára 17800 Ft/ fő /hétvége. Üdülési csekket elfogadunk.

Lovaglás Tihanyban

Lovaglás Tihanyban

Hosszú hétvége első napja, péntek

Érkezés pénteken a délutáni órákban az apartmanokba. Választhatók 4+1 személyes 2 szobás, konyharészes, tusolós, illetve 2+1 szobás konyharészes tusolós modernül berendezett apartmanok. Este a skanzen éttermünkben meleg vacsora, (jófajta sültek, hozzá vörös borocska egy kupica ütős házipálinka).

Lovaglás Tihanyban

Lovaglás Tihanyban

Hosszú hétvége második napja, szombat

Szombaton parasztos "lábasétellel" (sonka, szalonna, kolbász, hagyma, tükörtojás) ágyazunk meg a borkóstolónak, természetesen már ekkor alapozunk jófajta házi pálinkával, majd a skanzenudvar előtt felülünk az értünk érkező lovaskocsira, aztán irány a tihanyi pincék. Itt akinek kedve van, hajthatja is a fogatot. Három pince, és számos vörös, és fehér bor legurítása után a fogattal visszaérkezünk a skanzenudvarhoz, és közös munkával enyhén opálos tekintettel elkészítjük a marhapörköltet, miközben mérték nélkül folytatjuk kedvünkre a testesnél testesebb tihanyi kékfrankos, tihanyi zweigelt, vagy merlot szürcsölését. Hogy kedvünk ne lankadjon, harmonikásunk gondoskodik zenéről, talán még dalra is fakadunk. Miután mindenki jól lakott, kellően "elfáradt", némi józanodás reményében gyalog elindulunk a szállások felé. Az éjszaka szabadprogram, mindenki tegyen belátása, és tudása szerint. Vasárnap reggeli ismét a skanzenétteremben, hol paraszttál, forró tea, kávé, házi tehéntej mellett nyalogathatjuk sebeinket, tán még gyógyító pálinka is kerül az asztalra. A nap további részében szabadprogram. Megtekinthető a tihanyi csodaszép templom, lehet barangolni a csendes utcákon. Túrázni az Aranyházhoz, a barátlakásokhoz. Esetleg a Balatonfüredi vízipark fedett medencéiben is lehet relaxálni.

Lovaglás Tihanyban

Borkostoló Tihanyban

Hosszú hétvége utolsó napja, vasárnap

Távozás vasárnap este 18 órakor. Útravalóként minden résztvevő 0.5 liter palackos bort kap, hogy majdan íze mellett felidézhesse a tihanyi hétvégét. Igény szerint figyelemmel a gyerekekre, üdítőket, teákat is kínálunk.

A programokat minden hétvégén indítjuk. Igény szerint hétközben is vállaljuk a fenti programot. A program ára. 4 főig 25 000 Ft/fő, 8 főig 22 000 Ft/fő, felette 20 000 Ft/fő (üdülési csekket elfogadunk!).

Töltsön el egy hosszú hétvégét Tihanyban és ismerje meg a falu nevezetességeit!