Kapcsolat

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbe

Kedves Robi!

Küldöm a levelet:

Ha fel kellene sorolni öt olyan helyet, ahol nagyon jól éreztem magam a forgatás közben, tuti benne lenne az ötben Papp Robi étterme. Nagyjából 20 percet akartunk ott tölteni nála, s ebből 4 óra lett. Volt benne főzés, evés-ivás, népzene-néptánc, barátkozás erdélyi magyar testvérekkel, és egy nagyon jóízû beszélgetés a gazdával. Fogalmam sincs, hogy mennyire drága, vagy nem drága maga a hey, hiszen nekünk (gondolom ez nem meglepő) nem kellett fizetnünk, de az tuti hogy akármennyibe kerül, ez a vendéglátás megéri. Úgyhogy a stáb nevében ezúton is köszönöm a vendéglátást, és azt a rossz hírt kell veled Robi közölnöm, hogy máskor is megyek...

baráti üdvözlettel:
L. Dézsi Zoltán
főszerkesztő, Hazai Turizmus


Kedves Róbert!

Ismét Tihanyt választottuk helyszínül és természetesen a vacsorát Önöknél rendeltük meg, fel sem merült más helyszín. Tavaly a közvetlen kollégáimmal olyan élményben volt részünk, hogy ezt másokkal is meg kell ismertetni. Elsősorban a kedves kiszolgálás, a családias hangulat, a jó meleg kandallók már olyan bensőséges hangulatot adtak a megérkezéskor, amit ritkán tapasztal az ember. Ezt még fokozta a sokféle finom pálinka, bor, bodzaszörp és természetesen a szemet gyönyörködtető bőségtál, a füstölt pisztráng valami egyedülálló finomság volt. De sorolhatom a levest, a szószokat, a süteményt, a gyönyörû gyümölcstálakat.

Felejthetetlen volt ez az este is. Köszönjük Róbert Önnek és családjának, hogy megtapasztalhattuk egy igazán kedves, hangulatos étterem, kedves vendéglátóin keresztül a finom falatok élvezetét, amit egy következő alkalommal biztos nem hagyunk ki.

A csoport nevében köszönök mindent és kívánok Önöknek minden jót.

Mikola Istvánné


Kedves Róbert!

A múlt hétfői csoport pénteken távozott, úgyhogy csak most lett időm ismét megköszönni Önnek és a családjának a kedves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat mind mi, mind a vendégeink. Különleges öröm olyan éttermeket felfedezni, ahol a vendégre annyira figyelnek, mint Önöknél, ami számunkra talán az ételeknél is fontosabb - hozzátéve, hogy az Önök konyhája semmi kifogásolnivalót nem hagy maga után, a pisztrángot a kollégák azóta is emlegetik...

Köszönjük és reméljük, lesz alkalmunk találkozni Önökkel újra a jövőben.

Üdvözlettel,

Kovács Éva


Kedves Róbert!

Kék Levendula

2009. április 27-én az Atomenergia Kutatóintézet vezetői az Önöknél töltött estét örökre beírták az emlékezetükbe.

Az a kedvesség ahogy a megérkezésünkkor fogadtak bennünket, az a kellemes régi hangulatú környezet, ami teljesen elvarázsolja az embert, minden gondját elfeledve. A vacsorára felszolgált ételek sokasága, ízletessége mindennek a megkoronázása. Már a levesnél fékezni kellett, mert olyan finom volt, hogy nem lehetett megállni, hogy ne szedjünk mégegyszer. Az utána következő bőségtál a fatálak szemet gyönyörködtető díszítése, különféle sültek, köretek finomsága, egyszerüen leírhatatlan élményeket hagytak. A finom borok és a különleges bodzaszörp kitûnően illettek az ételekhez. A rétes különféle töltelékkel szintén a háziakat dicsérik. Ebben a hangulatos vendéglőben különleges élményt kaptunk a régi időkről. A környezet, a cserépedényekben fatálakon feltálalt ételekkel, visszavittek bennünket a múltba és ha csak rövid időre is, de kikapcsoltak bennünket ebből a rohanó világból.

Köszönjük ezt az élményt Papp Róbertnek és családjának.

Mikola Istvánné - Budapest


Tiszteletem!

Tegnap délben ebédeltem Önöknél 4 svájci turistával, és ígéretemhez híven küldök néhány e-mail címet és nevet, akik francia csoportokkal foglalkoznak. A tömegturizmust elkerülve inkább a megbízhatóakat ajánlom.

Nyugodtan hivatkozhat rám, és a véleményemre: az étterem udvara bensőséges, a rusztikus hangulatot ötvözi a modern esztétikával vagyis gondosságot áraszt. A tálalás agyag edényekben jól kiegészíti a környezetet. A kiszolgálás gyors, kedves és mindenekelőtt vidám. Az ételek és italok (házi sör, mézes süti stb.) nagyon jó minőségûek. És a végén a meglepő: ember léptékû árak. Végre van balatoni párja a dunakanyari Reneszánsz étteremnek! Igen, itt is helybeli a gazda és ez külön érdem. 25 főig ajánlanám, hogy megmaradjon a hely jellege.

Remélem máskor is találkozunk! Üdvözlettel,
Adorján Krisztián
idegenvezető


Kedves Papp Úr!

Kedden nagyon kellemesen időt töltöttük Önöknél; finomat ebédeltünk, gyönyörködtünk a skanzenben, kellemesen beszélgettünk Önnel, szóval nagyban hozzájárult, hogy emlékezetes legyen a kirándulásunk.

Nézegetem a hangulatos, kedves weboldalukat, de elteszem a magunk által készített képeket is emlékbe. Szerintem, hangulatos lett az Önnel készült belső kép is, fogadja szeretettel.

További sok sikert kívánunk a nem mindennapi vállalkozásukhoz

Kéri Pálné
Kéri Pál


Kedves Papp Úr!

Tihanyban járva számunkra már kihagyhatatlan megállót jelent e kellemes környezeben szivélyes, családias hangulatú udvarban időzni és finom étkeket és italokat fogyasztani. Mindenkinek jószívvel ajánlom, hogy útja során betérjen ide.

üdvözlettel:

Bokányi Attila


Szabóné Anikó vagyok Sárvárról.Vasárnap(07.13)Önöknél vacsoráztunk,meg kell,hogy mondjam én még soha ilyen finomat étteremben nem ettem.És a mennyiség is nagyon rendben volt!Visszatérünk még Tihanyba mert gyönyörû,és a Régi idők udvarát biztosan nem hagyjuk ki!!Gratulálok az egész kollektívának,és további sok sikert!Találkozunk Tihanyban!

Üdvözlettel:

Szabó Istvánné


Tisztelt Papp Róbert Úr!

Több nap is elmúlt azóta, hogy Tihanyban jártunk, de saját teendőink után és a munkánk mellett el kellett időznünk még a világhálón olvasható oldalaik megismerésénél is. Így vált ugyanis teljesebbé az udvarukról, a vállalkozásukról alkotott képünk.

Ez a benyomás a megszületése óta csak gazdagodik! A faluban eltörtött egy hét lehetőséget adott pár helyi étterem megismerésére, és nem véletlenül ragadtunk Önöknél, hiszen ott a bendőnk mellett lelkünk valóban feltöltekezhetett. Míg az ízlésesen zsúfolt, sok tárgyat felvonultató skanzen, a humorral megspékelt étlap, a figyelmes, udvarias kiszolgálás, az egyedien fûszerezett, ínycsiklandozó étkek az ottlétünket édesítették meg, weboldaluk egyértelmûvé tette számunkra: a stílusos, hiteles nosztalgiázáson, a paraszti romantikán túl felelős, átgondolt értékmentés, átörökítés részesei lehettünk.

Köszönjük az Önöknél töltött vidám,felejthetetlen estéket, hogy egy másik tárgykultúrába, miliőbe kerülve is otthon érezhettük magunkat!

Gratulálunk éttermükhöz és udvarukhoz, szellemes programjaikhoz, ötleteikhez!

Jó hírüket programszervező, valamint hagyományőrző és néptáncos barátainknak is elvittük, elvisszük!

A rendszeres viszontlátás reményében:

Istvánffy Miklós és Istvánffyné Borsodi Zsófia

Esztergomból


Kedves Róbert!

Mellékelten küldöm a közös képet (sajnos nagyon sötét lett), de vigasztaljon bennünket a tudat, hogy sok más remek esküvői kép készült a Régi idők Udvarában, amelyeket az alábbi weboldalon találhat meg:

http://eskuvo.vandorphoebe.fotoalbum.hu/

Nagyon szép emlék lesz nekünk mindig ez a nap és ebben nagy szerepük volt! Minden vendég remekül érezte magát, azóta is dicsérik a helyet, a kiszolgálást, az ételeket!

Minden jót kívánunk!

Márton Anikó és Nikolausz Krisztián


Tisztelt Kék Levendula!

Fantasztikus élmény volt Önöknél étkezni. Étkeik ízvilága, látványa, a kiszolgálás mikéntje és színvonala egyszerûen mesés. Mondhatjuk, hogy "gasztronómiai csodában" volt részünk, s tényleg leszögezhetjük: Önöknél a lélek is jóllakik. Mikor először megpillantottam az udvart, elállt a lélegzetem! Fényképészként rögtön elvesztem a sok részletben, s percekig csak a faragott oszlopokat, régi tárgyakat szemléltem. Aztán amikor kezembe foghattam az étlapot, újabb meglepetés ért: vicces, sőt, inkább "csibészes" étek-nevek sorakoztak, amik akaratlanul is vidámsággal, jó hangulattal töltöttek el. Julcsa "édes-mézes csókja", a sok jó bor, a pórul járt menekülő kacsa, a lábasétel, s mind-mind, amit néhány napos tihanyi tartózkodásunk alatt megkóstolhattunk, örökre nyomott hagyott bennünk. Nagyon jól éreztük magunkat, ezért ígérem: elvisszük Somogy vármegyébe jó hírüket és hamarosan visszatérünk.

Kívánunk addig is sok sikert, erőt, egészséget!

Barátsággal,
Szanyi Richárd és neje Szentbalázsról

Kemencés pékség Tihanyban! Szállással és programokkal várjuk az érdeklődőket